Kurtuluş İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda,Bilimsel gelişmelere açık olmak,Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkmak,Hak ve sorumluluklara sahip çıkmak,Araştıran, uygulayan, üretken, Sorumluluklarının bilincinde,Çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip olmaktır.

Misyon: Ulu Önder Atatürk´ün "Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister" sözünde belirttiği nesilleri yetiştirecek, birikim ve donanıma sahip olmanın gerektiği bilinciyle fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmektir

Başarılar: -Manisa Taekwonda şampiyonasında 1 altın, 1 gümüş madalya kazandık. -Kız basketbol takımımız ilçede takım halinde 1. oldu. -İlçe Futbol turnuvasında yıldızlar kategorisinde takım halinde 3. olduk -Soma Atatürk Kır koşusunda öğrencimiz Burak GEDİK 1. oldu. -Öğrencilerimiz Manisa güreş şampiyonasında 3 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya kazandı. -Öğrencimiz Davut Alp Artar,Tekvando Milli Kampı´na çağrıldı.

Saatler: Başlama Saati 09:00 Bitiş Saati 14:50
Isınma: Sıcak su ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: